Cepeškrāsns ir katras virtuves sirds. Un viss, ko varam tajā pagatavot, dāvā ģimenisku sajūtu un vēderpriekus mīļajiem. Process ir sabiedrisks no brīža, kad beram bļodā miltus, līdz brīdim, kad no karstās plāts uzmanīgi noņemam cepumus, kēksus, kūku pamatnes vai no pannas noceļam pēc brīvdienām smaržojošas pankūkas. Ja patīk cept, darīt to vienam vai kopā ar ģimeni – tas vienalga, gatavot, servēt un baudīt gardu ēdienu, šī grāmata, mīļie virtuves praktiķi, jums noteikti noderēs. Ja receptes varam sacerēt paši, tad zināt to, kā poļi vāra zupu ar mīklas austiņām un kā pareizi atspaidīt rauga mīklu, ir atrodams šajās lappusēs. Un ne tas vien. • Atbilstoši ziemas sezonai izdota recepšu un padomu grāmata cepējām un cepējiem: milti, mīklas satāvdaļas, mīcīšanas tehnika, knifiņi gan mīklas veidošanai, gan cepšanai. Arī receptes ēdieniem, kuru sastāvā ir mīkla vai milti. Saturs: • Miltu veidi, bezglutēna miltu pielietojums. • Mīklas pamata un papildsastāvdaļas, mīklu veidi, mīklu gatavošana. • Našķi, saldi gardumi: cepumi, kūkas, kēksi, mafini, groziņi, saldās ruletes. • Kulinārija: pankūkas, pamatēdieni, deserti, uzkodas. • Maizes receptes cepšanai parastajā cepeškrāsnī, receptes, kas vienmēr izdodas. • Maizes receptes cepšanai maizes cepamajā mašīnā. • Maizes, miltu uzglabāšana.